Breezy Kingussie

Cairnterriërs

In Memoriam

Op deze pagina willen we alle goed herinneringen delen van onze honden / kameraden die naar het einde van de regenboog zijn gegaan.

Waar wij ze ooit weer zullen ontmoeten


 

MANAUYA

5 Sep 2006-12 Jan 2019 

URANY

15 juni 1996 - 4 juni 2010

Wat hebben we lang van je mogen genieten. Je was altijd braaf en ontzettend lief. Een super pleegmama voor de puppies van onze cairns. Een maatje voor Eric. Alleen ging het op het laatste veel te snel. Dank je wel dat je op ons gewacht hebt tot we terug waren.

Rust zacht lieve meid!

 


BAILY

13 maart 2005 - 9 december 2006

Onze allereerst geborene. Je was zo snel,dat we er niet eens bij waren toen je ter wereld kwam, net gemist. Gelukkig bleef je in de buurt en verhuisde je naar Christel haar zus. Maar na 21 maanden sloeg het noodlot toe en moesten we je missen, en dat doen we nog altijd.

Rust zacht lieve jongen!


RHEJA

23 oktober 1998 - 12 september 2006

 

Het ging allemaal veel te snel. Zo was je nog een jogger aan zijn jas gegaan die tegen Eric aan liep, en een paar dagen erna kwamen we er achter dat je ernstig ziek was. We hebben je toen heel snel moeten laten gaan, met heel veel pijn in ons hart.

Je was altijd een beetje een clown en we missen je ondeugende streken.

Rust zacht lieve meid!

 


 

INDY

1 februari 1994 - 19 juni 2005

Je was onze eerste hond. En wat hebben we een geluk met je gehad en veel van je geleerd. Je was al tevreden als je er maar gewoon bij kon zijn, dat was genoeg. En zwemwater kon je al op een km afstand ruiken en dan was je niet meer te houden.Helaas werd je ziek toe we op vakantie waren, en heb je het niet meer gered om op ons te wachten. Dat doet nog steeds zeer.We missen je nog iedere dag.

Rust zacht , lief manneke!


WHISPER

13 maart 2005 - 4 mei 2005

 

We hebben maar een paar weken van je mogen genieten, maar het was een mooie tijd, en wat waren we al aan je gehecht. Helaas hebben we je door een ongeval al in je 7e week moeten afstaan.

Rust zacht , kleine meid!