Breezy Kingussie

Cairnterriërs

 Pups Dazzle en Emil 2010

Breezy Kingussie Dazzle The Crowd

Glenmore's Emotion Pur

1 januari 2011: en nu begint het echt stil te worden . De puppies van Dazzle en Emil zijn allemaal vertrokken. Volgens de laatste berichten doen ze het allemaal prima en kijgen we al veel foto's binnen hahaha. Doky blijft bij ons en dat is een kleine houdini, want ze kan behoorlijk klimmen hhahahaha Veel plezier en geluk in jullie nieuwe thuis , kleine puppies!!!

Bobby gaat in Eindhoven wonen bij Hedy en Pieter.

Jolly woont nu bij Belinda inVeldwezelt (B)

 

Bacchus is naar Herten vertrokken, naar de fam.Heymann

 

Sjuul woont bij de fam. v. Kessel-Kuijpers in Herten

 

Ziva woont nu in Velserbroek bij de fam. Barnhoorn

 

Jentl woont bij Chris en Edmond in Genk(B)

 

En Doky blijft bij ons!!!!!!!!!

18 dec 2010: en nog een filmpje / sneeuw pret

 

18 Dec 2010: Stil aan wordt het hier al rustiger. 4 kinderen zijn er al vertrokken. De tranen komen als de deur dicht gaat en de mensen dol gelukkig huiswaart keren. Het is toch elke keer weer even slikken, maar ze komen goed terrecht daar zijn we van overtuigd. En gelukkig blijft Doky bij ons roedel. Onderstaand nog even wat beelden van de 12 pups (dus incl. die van Jiggles).

 

13 De 2010: Hier nog even een paar foto's van iedere pup apart.

Jolly

Bachus

Bobby

Sjuul

Ziva

Doky

09 Dec 2010: De puppies zijn ondertussen al 7 WEKEN !! wat vliegt de tijd. Ze zijn al allemaal geënt, gechipt en gisteren voor de levershunttest geweest, en alles was in orde !! Nu maar hopen dat het wat droger wordt dan kunnen ze fijn naar buiten. De namen zijn nu ook gelinkt aan de kleur bandjes:

BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI BLUES,
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI JAZZ, 
BREEZY KINGUSSIE RAPP THE OKIDOKI, 
BREEZY KINGUSSIE ROCK THE OKIDOKI ,
 

BREEZY KINGUSSIE DANCE THE OKIDOKI, 
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI GROOVE , 
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI CLASSIC

en nu gaat het helaas het aftellen beginnen voor ons. Voor ons te snel , maar voor de nieuwe eigenaren nog niet snel genoeg hahahaahahah. Dus we gaan deze week nog even extra genieten van het puppengrut!!!

01 Dec 2010: Hier is weer een video opname waaronder de eerste buiten-trip. Het flikkerlicht-speeltje en lekker spelen met mama Dazzle. Veel kijkplezier en tot ziens.

28 Nov 2010: Het was weer een druk weekend alles bij elkaar, maar vandaag zondag hadden we toch de tijd om samen met de pups de tuin in te duiken. Sommige namen dat wat al te letterlijk, door vanaf de drempel naar buiten te struikelen. Na een minuut of 20 zijn ze natuurlijk uitgeblust. Maar wat hadden ze een pret. Manauya onze Duitse Herder heeft nu eindelijk de bende ook eens live gezien . Voorheen kende ze alleen de geur en werd de normaal hyper- Active meid ineens heeeel rustig. Ja ,dat doet die puppy-geur denk ik. Nu die geur nog in een fleske stoppen en aan Chanel verkopen hahahaha. Het filmke zal binnenkort wel volgen. Groetjes maar weer.

 

 

 

22 Nov 2010: Hehehe na een lange tijd weer eens nieuw beeld materiaal. Ook bewegend deze keer dus veel kijk plezier zodat jullie samen met ons lekker kunnen genieten van dit heerlijke nestje. Het was een drukke week en al helemaal een druk weekend. Maar wel gezellig druk.

 

Lalalalalalalaaaaaaal!!!l lalalalalllalaaaallaaallallalalalaaaaal lalalalaaaaa lalallaaaaaaaaaaaaaa!!

21 Nov 2010: al weer ruim 4 weken oud. Wat vliegt de tijd! Ondertussen zitten ze helemaal onder in de woonkamer, en slapen allemaal uit zichzelf in de bench. Dazzle gaat er nog maar een paar keer per dag bij, maar dat is ook genoeg. Ze krijgen ondertussen vleesballetjes, vleespap en al een beetje gemalen brok er doorheen. En ze vallen goed aan!!!! De 2e wormkuur zit er ook al weer in. Ze beginnen nu ook al echt met elkaar te spelen en stoeien, en proberen allemaal nieuwe dingen te ontdekken.

10 Nov 2010: Hier weer foto's van de puppen apart. Met de oogjes open, hebben ze al een echte uitdrukking in die heerlijke kopjes. Ze zijn nu overdag al beneden, kunnen de andere al lekker wennen. Behalve Jiggles want die past op haar eigen kroost. Maar dat komt ook nog wel. Moeder en kids maken het hier ontzettend goed. Veel kijk plezier en tot een volgende update

07 Nov 2010: Eerste ontwormkuurtje weer achter de rug. Lekker vinden ze die Batminth Ontwormpasta niet, maar ja het zal toch moeten. Hieronder dan het eerste filmpje. Begint met een kleine terugblik en dan wat recent beeld materiaal. Want die nageltjes ,auwh die doen mama wel pijn bij het melktrappen. Dus die heeft Christel even geknipt. Sinds gisteren heeft elke pup zijn oogjes open en hebben nu ook al de echte bandjes om i.p.v. de lintjes. In ieder geval veel kijk-plezier

4 Nov 2010: Vanavond zijn ze al weer 2 weken oud. Wat gaat dat toch snel. De stamboomnamen zijn na wat heen en weer geschrijf , nu goed gekeurd, we hebben een OKIDOKI-nestje . 
De jongens: 
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI BLUES,
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI JAZZ, 
BREEZY KINGUSSIE RAPP THE OKIDOKI, 
BREEZY KINGUSSIE ROCK THE OKIDOKI ,
 
de meisjes: 
BREEZY KINGUSSIE DANCE THE OKIDOKI, 
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI GROOVE , 
BREEZY KINGUSSIE OKIDOKI CLASSIC.

31 Oct 2010: Hier een update van het nestje van Dazzle. Met moeders gaat het goed, ze is heel zorgzaam voor haar pups en volgt dan ook alles op de voet. Als amateu- fotograaf moest Eric natuurlijk weer eens wat anders proberen met de puppy-foto's. Zie hier onder het resultaat. Moeder houdt alles streng in de gaten (zoals jullie kunnen zien op de eerste onderstaande foto). Wat gaat die baas daar nu weer doen?? Wel raar als je je kindje zo van onderuit bekijkt, maar er niet aan kunt. Binnenkort zal het eerste filmpje volgen. Dan tot slot hier nog de tussenstand van de gewichten hahahaha. 
Reutje 449gr ; Teefje 407grReutje 464gr; Reutje 484gr; Reutje 364gr.; Teefje 410gr.; Teefje 472gr. 
Ik zou zeggen tot binnenkort. Wil je ze eens live zien bel dan gerust voor een afspraak

 

 

 

24 Oct 2010: Nou lang gewacht en toch gekregen De eerste foto's van de pups van Dazzle en Emil

 

22 Okt 2010: Gisteravond is onze Dazzle de trotste moeder geworden van 7 Puppies!!!!!! 4 reuen en 3 teven. Het duurde langer dan we gewend zijn voordat ze begon, maar dat heeft ze met de bevalling ruimschoots ingehaald. Binnen drie en een half uur waren ze er allemaal! De eerste werd geboren om 17.38 uur en de laatste was er om 21.05 uur. Ze heeft het allemaal heel goed en rustig gedaan, alhoewel ze bij de eerste drie toch wel even schrok , dat daar achter wat uitfloepte hahaha.

Reu 198 gram, Teef 177 gram, Reu 203 gram, Reu 227 gram, Reu 177 gram, Teef 166 gram, Teef 180 gram. Vanmorgen waren ze allemaal al bijgekomen, en dat na zo'n kort nachtje. Dazzle is net als haar moeder en oma een hele zorgzame en lieve mamma. Foto's volgen zo snel mogelijk!!!

 

30 Sep 2010: De ECHO. We konden het zo ook al zien, maar de echo bevestigd het. Onze Dazzle is voor de eerste keer drachtig!! Volgens de dierenarts zijn het er meer dan 5. Maar het is altijd afwachten of er niet 1 dubbel is geteld. Maar het belangrijkste is dat onze Dazzle alles met goed gevolg kan volbrengen. De echo is gemaakt na 4 weken dus over 5 weken zult u hier hopelijk goed nieuws aantreffen.